Er NB IoT en 4g-teknologi?
Er NB IoT en 4g-teknologi?

Video: Er NB IoT en 4g-teknologi?

Video: Er NB IoT en 4g-teknologi?
Video: Efento NB-IoT sensor - inserting a SIM card 2024, Kan
Anonim

Smalt bånd - tingenes internet ( NB - IoT ) er et standardbaseret laveffekt-wide-område (LPWA) teknologi udviklet til at muliggøre en bred vifte af nye IoT enheder og tjenester. Understøttet af alle større mobiludstyr, chipset- og modulproducenter, NB - IoT kan eksistere side om side med 2G, 3G og 4G mobilnetværk.

Simpelthen, hvad er NB IoT i LTE?

Smalt bånd Internet of Things ( NB - IoT ) er en Low Power Wide Area Network (LPWAN) radioteknologistandard udviklet af 3GPP for at muliggøre en bred vifte af mobilenheder og tjenester. NB - IoT bruger en delmængde af LTE standard, men begrænser båndbredden til en enkelt smalt bånd på 200kHz.

For det andet, er NB IoT en del af 5g? 3GPP har accepteret, at NB - IoT og LTE -M-teknologier vil fortsætte med at udvikle sig som en del af 5G specifikationer, hvilket betyder, at mobiloperatører kan udnytte LPWA-investeringer allerede i dag og fortsætte som en del af 5G udvikling. Den langsigtede status for disse teknologier er bekræftet.

Hvordan fungerer NB IoT på denne måde?

NB - IoT er en teknologi, der gør det muligt for et stort antal enheder at sende data, hvor der ikke er nogen standard mobilnetværksdækning. Den bruger et licenseret frekvensspektrum, hvor der ikke er interferens med andre enheder, hvilket garanterer en mere pålidelig dataoverførsel.

Hvad er cat m LTE?

Udgivet. 27. januar 2017. LTE - M er forkortelsen for LTE kat -M1 eller Long Term Evolution (4G), kategori M1. Denne teknologi er til Internet of Things-enheder til at forbinde direkte til et 4G-netværk, uden en gateway og på batterier.

Anbefalede: