Kan du køre Wireshark på Raspberry Pi?
Kan du køre Wireshark på Raspberry Pi?

Video: Kan du køre Wireshark på Raspberry Pi?

Video: Kan du køre Wireshark på Raspberry Pi?
Video: Marlin Firmware - VScode PlatformIO Install - Build Basics 2024, Kan
Anonim

sudo tcpdump - jeg eth0 -s0 -n ip6 Eller vi kan se på al HTTP-trafik, der går til og fra Raspberry Pi sudo tcpdump - jeg eth0 -s0 port 80 Du kan også bruge Wireshark eller Tshark. Der er også mange andre netværksværktøjer, der kan nemt installeres på en Raspberry Pi at overvåge netværk.

Desuden, hvordan overvåger jeg netværkstrafik på min Raspberry Pi?

Vi kan forbinde Raspberry Pi til en kendt netværk (eller netværk ) på wlan0, som kan sættes i promiskuøs tilstand til overvåge trafikken . Det kan vi også brug mon1 interface til overvåge trafikken på en anden trådløs netværk (eller ved at scanne mellem frekvenser, flere netværk ).

Derudover, hvordan forbinder jeg enheder til min Raspberry Pi? Brug Raspberry Pi seriel port til at oprette forbindelse til en enhed

  1. For at modtage data skal du forbinde GPIO 15 (UART0_RXD)-benet på Raspberry Pi-kortet til TxD-benet på den serielle enhed.
  2. For at overføre data skal du forbinde GPIO 14 (UART0_TXD)-benet på Raspberry Pi-kortet til RxD-benet på den serielle enhed.

Virker Wireshark på denne måde på Linux?

Wireshark er en gratis og open source pakkeanalysator. Det bruges til netværksfejlfinding, analyse, software- og kommunikationsprotokoludvikling. Wireshark er et cross-platform værktøj, der kører på Linux , Microsoft Windows, macOS, BSD, Solaris og andre Unix-lignende operativsystemer.

Hvordan netværker jeg min Raspberry Pi?

Hvis du ønsker at tilslutte din Raspberry Pi til internettet, kan du tilslutte en Ethernet kabel ind i den (hvis du har en Pi Nul, du skal bruge en USB-til- Ethernet også adapter). Hvis din model er en Pi 4, 3 eller a Pi Zero W, du kan også oprette forbindelse til en trådløs netværk.

Anbefalede: