Indholdsfortegnelse:

Hvordan tilføjer jeg Magic Move-overgangen i Keynote?
Hvordan tilføjer jeg Magic Move-overgangen i Keynote?

Video: Hvordan tilføjer jeg Magic Move-overgangen i Keynote?

Video: Hvordan tilføjer jeg Magic Move-overgangen i Keynote?
Video: How to Create a YouTube Shorts with Apple's Keynote 2024, April
Anonim

Klik på det objekt, du vil animere mellem to dias, og sørg derefter for, at Animer-indstillingen er åben i øverste højre hjørne. Klik på Animer i øverste højre hjørne for at åbne mulighederne at skabe -en Magic Move-overgang i Keynote.

Derfor, hvordan tilføjer du Magic Move-overgangen?

Tilføj Magic Move-overgangen Du kan gøre dette ved at vælge diaset og klikke på Kommando + D eller ved at holde kontrolknappen nede, mens du klikker på diaset og vælger Dupliker i kontekstmenuen. 2) På en af de to dias, bevæge sig objekterne ved at trække dem til deres nyhedssteder.

Derudover, hvordan flytter du et objekt i Keynote? Bevæge sig en objekt trinvist kan du bevæge sig en objekt et punkt ad gangen for mere præcist at placere den på slæden. Vælg en objekt , og gør derefter et af følgende: Bevæge sig det objekt ét punkt: Tryk på en piletast. Bevæge sig det objekt ti point: Hold Shift-tasten nede, mens du trykker på en piletast.

Hvordan tilføjer du tekstovergange i Keynote?

Åbn en ny eller eksisterende præsentation i Apple Keynote og gå til det dias, hvor du vil hen skab det tekstanimationseffekt . Klik på Tekst Box” knappen i Keynote værktøjslinjen. Indtast det ord eller de ord, du vil bruge til animation i tekst boksområdet, der vises på diaset.

Hvordan indsætter man en tabel i Keynote?

Tilføj en ny tabel

  1. Klik på værktøjslinjen, og vælg derefter en tabel, eller træk en til diaset.
  2. Gør et af følgende: Indtast en celle: Klik på cellen, og begynd derefter at skrive. Flyt tabellen: Klik på tabellen, og træk derefter i dens stop-venstre hjørne. Tilføj eller fjern rækker: Klik på tabellen, klik i nederste venstre hjørne, og klik derefter på pilene.

Anbefalede: