Indholdsfortegnelse:

Hvad er Matplotlib-diagram?
Hvad er Matplotlib-diagram?

Video: Hvad er Matplotlib-diagram?

Video: Hvad er Matplotlib-diagram?
Video: Matplotlib: Your First Plot With Python 2024, Marts
Anonim

Matplotlib er et plottebibliotek for programmeringssproget Python. Det giver mulighed for at lave kvalitet diagrammer på få linjer kode. Det meste af det andet python-plotbibliotek er bygget ovenpå Matplotlib . Det gør det til en grundlæggende forståelse. af matplotlib er nok nødvendig for at lave evt diagram med python.

Ved også, hvad Matplotlib bruges til?

Matplotlib er et plottebibliotek for Python programmeringssprog og dets numeriske matematikudvidelse NumPy. Det giver en objektorienteret API til indlejring af plots i applikationer ved hjælp af generelle GUI-værktøjssæt som Tkinter, wxPython, Qt eller GTK+.

Ligeledes kommer Matplotlib med Python? Jep. Matplotlib er en del, rettere sige et bibliotek af python . Ved brug af Matplotlib du kan plotte grafer, histogram og søjleplot og alle de ting. Og derefter kan du gå med manchetknapper og plotly, da de giver dig en interaktiv funktion til dine plots.

Også for at vide, hvordan plotter du en graf i Matplotlib?

Følgende trin blev fulgt:

  1. Definer x-aksen og tilsvarende y-akseværdier som lister.
  2. Plot dem på lærred ved hjælp af. plot() funktion.
  3. Giv et navn til x-aksen og y-aksen ved hjælp af. xlabel() og. ylabel() funktioner.
  4. Giv en titel til dit plot ved hjælp af. title() funktion.
  5. Til sidst, for at se din grund, bruger vi. show() funktion.

Er NumPy hurtigere end pandaer?

Som et resultat, operationer på NumPy arrays kan være betydeligt hurtigere end operationer på Pandaer serie. NumPy arrays kan bruges i stedet for Pandaer serie, når den ekstra funktionalitet, der tilbydes af Pandaer serien er ikke kritisk. Kører operationen på NumPy array har opnået endnu en firedobbelt forbedring.

Anbefalede: