Indholdsfortegnelse:

Hvordan starter jeg Tomcat på Mac?
Hvordan starter jeg Tomcat på Mac?

Video: Hvordan starter jeg Tomcat på Mac?

Video: Hvordan starter jeg Tomcat på Mac?
Video: Настройка JMX в zabbix мониторинг Tomcat Java пример работы 2024, April
Anonim

Til start Tomcat , åbn en shell-kommandoprompt (ved hjælp af f.eks. Terminal-applikationen). Vejen til Tomcat via Finder er Macintosh HD > Bibliotek > Tomcat . Gør en ls - du skulle se en fil kaldet startup.sh.

Hvordan starter jeg Tomcat på denne måde fra terminal?

Sådan starter og stopper du Apache Tomcat fra kommandolinjen (Linux)

  1. Start et terminalvindue fra menulinjen.
  2. Indtast sudo service tomcat7 start og tryk derefter på Enter:
  3. Du vil modtage følgende meddelelse, der indikerer, at serveren er startet:
  4. For at stoppe Tomcat-serveren skal du skrive sudo service tomcat7 start og derefter trykke på Enter i det originale terminalvindue:

Man kan også spørge, hvordan afinstallerer jeg Tomcat på Mac? Åbn mappen Programmer i Finder (hvis den ikke vises i sidebjælken, gå til menulinjen, åbn menuen "Go", og vælg Programmer på listen), søg efter Tomcat 8.0.0-RC5-applikationen ved at skrive dens navn i dette søgefelt og derefter trække den til papirkurven (i docken) for at begynde afinstallere behandle.

Desuden, hvordan finder jeg Tomcat-versionen på Mac?

Til finde ud af det Tomcat version , find denne fil – version .sh for *nix eller version .bat til Windows. Det her version .sh-filen er normalt placeret i Tomcat bin mappe. Udskifte " Tomcat " med det faktiske navn på tjenesten. Hent Tomcat /JBoss version nummer nederst på siden.

Hvordan ved jeg, om Tomcat er installeret?

Du kan kontrollere server.xml-fil i conf-mappen for portoplysningerne. Du kan søge hvis tomcat er installeret på din maskine. Bare gå til start og skriv derefter Tomcat . Hvis det er installeret det vil give dig den mappe, hvor den er installeret.

Anbefalede: