Indholdsfortegnelse:

Hvordan starter jeg Mintty?
Hvordan starter jeg Mintty?

Video: Hvordan starter jeg Mintty?

Video: Hvordan starter jeg Mintty?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, April
Anonim

Brug af skrivebordsgenveje til start mintagtig . Det Cygwin setup.exe-pakke til mintagtig installerer en genvej i Windows Start menu under Alle programmer/ Cygwin . Det begynder mintagtigt med et '-' (dvs. en enkelt tankestreg) som dets eneste argument, som fortæller den at påberåbe brugerens standard shell som en login shell.

På samme måde kan man spørge, hvordan installerer jeg Mintty?

Du kan installer Mintty ved at gribe den fra projektets downloadside (sørg for at få den rigtige version til dit setup!), eller du kan bare køre Cygwins Setup.exe-fil igen. På skærmen Vælg pakker skal du se under "Shells" og finde Mintty . Klik, hvor der står "Spring over", og tryk på knappen Næste.

Udover ovenstående, hvad er Mintty EXE? Mintty er en terminalemulator til Cygwin og MSYS. I Cygwin er den installeret som standardterminal af Cygwins opsætning. exe . Alternativt kan binære filer til Cygwin 1.7, 1.5 og MSYS findes på downloadsiden. Funktioner inkluderer: Xterm-kompatibel terminalemulering.

Tager du dette i betragtning, hvordan bruger du Mintty?

1 svar

  1. Installer minty. Dette kan gøres enten på MinGW-kommandolinjen eller via MinGW Installation Manager. Kør mingw-get install mintty fra MinGW-kommandolinjen.
  2. Konfigurer MSYS. Dernæst skal du redigere den genvej, du bruger til at køre MinGW-skallen.

Hvad er Winpty?

winpty er en Windows-softwarepakke, der giver en grænseflade svarende til en Unix pty-master til kommunikation med Windows-konsolprogrammer. Pakken består af et bibliotek (libwinpty) og et værktøj til Cygwin og MSYS til at køre Windows-konsolprogrammer i en Cygwin/MSYS pty.

Anbefalede: