Indholdsfortegnelse:

Hvordan zoomer du ind og ud i Final Cut Pro?
Hvordan zoomer du ind og ud i Final Cut Pro?

Video: Hvordan zoomer du ind og ud i Final Cut Pro?

Video: Hvordan zoomer du ind og ud i Final Cut Pro?
Video: Navigation Final Cut Pro 10.6 Timeline - Lesson 9 2024, April
Anonim

Zoom og rul i Final Cut Pro-tidslinjen

  1. Zoom ind på tidslinjen: Vælg Vis > Zoom Ind, eller tryk på Kommando-Plustegn (+).
  2. Zoome ud af tidslinjen: Vælg Vis > Zoome ud , eller tryk på Kommando-Minustegn (–).

På samme måde, hvordan zoomer du ind på en video?

Til zoom ind på en video , brug Pan og Zoom værktøj. Klik på fanen Mere, og vælg den tilsvarende mulighed. I Panden og Zoom sektion, vælg Zoom i. Du kan se effekten ved at klikke på Preview-knappen.

For det andet, hvorfor kaldes det Ken Burns-effekten? Det Ken Burns effekt er en form for panorering og zoomning effekt bruges i videoproduktion fra stillbilleder. Navnet stammer fra omfattende brug af teknikken af amerikansk dokumentarist Ken Burns.

hvad er Pan and Zoom?

Panorer og zoom effekt, også kendt som Ken Burns Effect, som bruges til at påføre videoen eller billedet og lave det langsomt zoom ind på emnerne af interesse og pande fra et emne til et andet. Træk og slip videoen til videosporet (første linje på tidslinjen).

Hvordan fortryder du i Final Cut Pro?

FCP kan gemme op til 99 handlinger på tværs af flere projekter - du indstiller antallet af fortrydelser på fanen Generelt i vinduet Brugerindstillinger. Til fortryd den sidste handling: Vælg Rediger > Fortryd (Figur 4.20); eller tryk på Kommando-Z. Figur 4.20 Vælg Rediger > Fortryd til fortryd din sidste handling.

Anbefalede: