Indholdsfortegnelse:

Hvordan gør man tekst fed i Photoshop?
Hvordan gør man tekst fed i Photoshop?

Video: Hvordan gør man tekst fed i Photoshop?

Video: Hvordan gør man tekst fed i Photoshop?
Video: ADOBE Photoshop AI: Редактирование ФОТО с помощью команды TYPING — Firefly AI 2024, Kan
Anonim

Vælg din Tekst

Vælg tekst du vil ind fremhævet oritalics ved at fremhæve ordene. Vælg de 3 vandrette linjer i øverste højre hjørne af paletmenuen. Du bør se muligheder for Faux Fremhævet og Faux Italic. Du skal blot vælge den, du ønsker - eller begge dele.

I forhold til dette, hvordan gør du din tekst fed?

Til gør tekst fed , vælg og marker tekst først. Hold derefter Ctrl (kontroltasten) nede på tastaturet, og tryk på B på tastaturet. Til lave tekst kursiv skal du vælge og markere tekst først. Hold derefter Ctrl (kontroltasten) nede på tastaturet, og tryk derefter på I på tastaturet.

Ved også, hvordan du ændrer skrifttypevægten i Photoshop? Til lave om det skrifttype af alle tegn i et lag skal du vælge tekst lag i lagpanelet, og brug derefter knapperne og menuerne i indstillingslinjen til lave om det skrifttype type, stil, størrelse, justering og farve. I indstillingslinjen skal du vælge en skrifttype familie fra Skrifttype Familie pop op-menu.

Udover ovenstående, hvordan ændrer jeg tekstindstillinger i Photoshop?

Rediger tekst i et billede

  1. For at redigere tekst på et tekstlag skal du vælge tekstlaget i panelet Lag og vælge værktøjet Vandret eller lodret tekst i panelet Værktøjer. Foretag en ændring af en af indstillingerne på indstillingslinjen, såsom skrifttype eller tekstfarve.
  2. Når du er færdig med at redigere, skal du klikke på fluebenet i indstillingslinjen.

Hvad betyder fed skrifttype?

fed skrift - Computer Definition Et sæt skrifttegn, der er mørkere og tungere end normalt. EN fed skrifttype indebærer, at hver karakter oprindeligt var designet med et tungere udseende i stedet for at blive skabt i en fart fra en normal karakter. Se fed skrift attribut.

Anbefalede: