Hvordan gør jeg min tekst større på Tumblr 2019?
Hvordan gør jeg min tekst større på Tumblr 2019?

Video: Hvordan gør jeg min tekst større på Tumblr 2019?

Video: Hvordan gør jeg min tekst større på Tumblr 2019?
Video: The Gummy Bear Song - Long English Version 2024, Kan
Anonim

Vælg "Rediger" og klik derefter på "HTML". Tumblr understøtter to tags til gør teksten større eller mindre : det tag og det tag. Til lave en del af din tekst større , skriv "" (uden anførselstegn her og overalt) direkte før det start af teksten og skriv derefter "" direkte efter det enden af teksten.

Desuden, hvordan ændrer du skriftstørrelsen på Tumblr-temaet?

Vælg skriftstørrelse . Find rullemenuen, der giver dig mulighed for at justere størrelse af skrifttype type, du vil justere i sidebjælkemenuen til venstre. Klik derefter på rullemenuen og vælg punktet størrelse vil du lave om det tekst til. Ikke alle temaer tillade dig at lave om det skriftstørrelser.

For det andet, hvad er Tumblr-tekstindlægsskrifttypen? Det Skrifttyper af Tumblr : Blogudseende byder på 33 forskellige skrifttyper for din blogtitel, inklusive Helvetica Neue, den skrifttype af Dashboardet. Skrifttyper markeret med stjerner (Courier, Daniel og Helvetica Neue/LucidaGrande) er typevalgene for Fan Mail. Kurer er også skrifttype til chat indlæg på instrumentbrættet.

Man kan også spørge, hvordan ændrer du farven på din tekst på Tumblr?

At se tekst farver på din blog, gå til Tilpas. Rul ned i venstre kolonne, og klik derefter på Avancerede indstillinger. Kopier og indsæt stilene nedenfor i "Tilføj brugerdefineret CSS" og gem.

Hvordan ændrer jeg farven på min beskrivelse på Tumblr-mobil?

Vælg derefter Rediger udseende, og bliv skør med tilpasningen. På Android app , træk din blog op og tryk på Rediger for at starte skiftende farver , skrifttyper og billeder. Eller hvis du er på en stationær computer, skal du vælge tandhjulsikonet øverst på dit Dashboard og klikke på Rediger udseende.

Anbefalede: