Hvad er et Crosstab-tableau?
Hvad er et Crosstab-tableau?

Video: Hvad er et Crosstab-tableau?

Video: Hvad er et Crosstab-tableau?
Video: Tableau in Two Minutes - How to Create a Crosstab with Multiple Measures 2024, Kan
Anonim

EN krydstabulator kort ind Tableau kaldes også en teksttabel, som viser dataene i tekstform. Diagrammet består af en eller flere dimensioner og en eller flere mål.

Udover dette, hvad er Duplicate as Crosstab i tableau?

Dupliker som krydstabel EN krydstabulator (nogle gange omtalt som en pivottabel) er en tabel, der opsummerer data i rækker og kolonner med tekst. For at oprette en ny krydsfane ark baseret på dataene i det aktuelle ark, højreklik på arkfanen (kontrol-klik på Mac) og vælg Dupliker som krydstabel.

hvad er indekstableau? Det INDEKS ()-funktionen returnerer indeks af den aktuelle række i partitionen, uden nogen sortering med hensyn til værdi. Hvornår INDEKS () beregnes inden for Datepartitionen, den indeks af hver række er 1, 2, 3, 4… osv. så lad os gennemgå et eksempel i Tableau dig, så du virkelig kan se, hvad det betyder.

Også at vide, hvad er en pivot i tableau?

At omforme dine data for lettere analyse i Tableau , kan du udføre en omdrejningspunkt . I Tableau , drejelige betyder at transponere data fra et krydstabelformat til et søjleformat – fra brede, korte tabeller til tynde, høje tabeller. Tableau Prep Builder laver drejelige visuelt, så du kan se, hvordan dine data ændres med hvert trin.

Hvordan eksporterer jeg krydstabel fra tableau til excel?

Vælg Arbejdsark > Eksport > Krydstabel overgå/ Excel.

c. Eksporter viden inden for læsningen til Microsoft Accessor.csv

  1. I Tableau Desktop skal du vælge Arbejdsark > Eksporter > viden.
  2. Vælg en placering og sorter et omdømme for din Access info- eller.csv-fil.
  3. Klik på Gem.

Anbefalede: