Er Galaxy s7 active brudsikker?
Er Galaxy s7 active brudsikker?

Video: Er Galaxy s7 active brudsikker?

Video: Er Galaxy s7 active brudsikker?
Video: Samsung Galaxy S7 Active Camera Walkthrough Photo and Video Samples 2024, Kan
Anonim

Alle tre telefoner har den samme IP68-klassificering for vandtæthed, hvilket betyder, at de kan modstå op til fem fod og 30 minutters nedsænkning. Imidlertid S7 aktiv har en brudsikker skærm, stærkere metalhus og en gummieret bagside, der giver den et godt greb.

Spørgsmålet er også, er Galaxy s7 brudsikker?

Det S7 og S7 Edge trak sig foran konkurrenterne med sin IP68-klassificering, hvilket betyder, at de er støvtætte og kan nedsænkes i op til fem fod vand i op til 30 minutter.

For det andet, er s7 active en god telefon? Det godt Galaksen S7 aktiv har ekstra lang batterilevetid og er modstandsdygtig overfor støv, vand og dråber. Det har den samme hurtige ydeevne, udvidelig lagerplads og fremragende kamerakvalitet som originalen S7 . Det dårlige Det omfangsrige plastikdesign føles billigt sammenlignet med glas-og-metal S7 og telefon er dyrt.

Derfor, hvor holdbar er s7 aktiv?

Alvorlig Holdbarhed Den MIL-STD-810G-testede Galaxy S7 aktiv er bygget til at tage et slag med en brudsikker skærm designet til at overleve 5-fods fald og en IP68-klassificeret krop, der kan nedsænkes i op til 5 fod vand i 30 minutter.

Hvad er forskellen mellem en galakse s7 og en galakse s7 aktiv?

Standarden Galaxy S7 kommer i enten en 32GB eller 64GB iteration, men S7 aktiv er kun tilgængelig med 32 GB af opbevaring. Det Galaxy S7 Active bringer batterikapacitet op til 4.000mAh fra standarden S7'er 3.000mAh batteri, hvilket øger batteriets levetid drastisk af enheden.

Anbefalede: