Hvad betyder copy only backup?
Hvad betyder copy only backup?

Video: Hvad betyder copy only backup?

Video: Hvad betyder copy only backup?
Video: Incremental vs Differential Backup, & Full - Explained 2024, Kan
Anonim

EN kopi - kun backup er en SQL Server backup der er uafhængig af rækkefølgen af konventionel SQL Server sikkerhedskopier . Normalt tager man en backup ændrer databasen og påvirker hvordan senere sikkerhedskopier er gendannet. Men en kopi - kun log backup kan nogle gange være nyttige til at udføre en onlinegendannelse.

På samme måde kan man spørge, hvad er forskellen mellem kun kopiering og fuld backup?

EN kopi - kun backup er en speciel type fuld backup , som er uafhængig af den konventionelle sekvens af sikkerhedskopier . Det forskel mellem kopi - kun og en fuld backup er det en kopi - kun backup bliver ikke en base for den næste differentiale backup . EN fuld backup virker på alle databasegendannelsesmodeller.

Udover ovenstående, hvad er forskellen mellem differentiel og transaktionslog backup? For at besvare det oprindelige spørgsmål: En fuld backup kopierer alle sider i database, der er i tildelte omfang. EN differentiel backup kopierer alle sider, der er blevet ændret siden sidste fuld backup . EN backup af transaktionslog kopierer indholdet af transaktionslog siden sidst backup af transaktionslog.

Bare så, hvad er en transaktionslog backup?

EN backup af transaktionslog er en backup af alle transaktioner der er forekommet i databasen siden sidst backup af transaktionslog blev taget.

Hvordan fungerer differentiel backup?

EN differentiel backup er en type data backup metode, der kopierer alle de filer, der er ændret siden sidste fuld backup blev udført. Dette inkluderer alle data, der er blevet oprettet, opdateret eller ændret på nogen måde og kopierer ikke alle data hver gang.

Anbefalede: