Hvad er kold backup og varm backup?
Hvad er kold backup og varm backup?

Video: Hvad er kold backup og varm backup?

Video: Hvad er kold backup og varm backup?
Video: Автомобильный кемпинг с моей собакой в морозную погоду 2024, April
Anonim

Forskellen mellem en varm backup og en kold backup i orakel. EN kold backup udføres, når der ikke er nogen brugeraktivitet i gang med systemet. Kaldes også offline backup , tages, når databasen ikke kører, og ingen brugere er logget ind. A varm backup tages, når databasen skal køre hele tiden.

Desuden, hvad er en hot backup?

Hot backup , også kendt som dynamisk eller online backup , er en backup udføres på data, mens databasen er aktivt online og tilgængelig for brugerne. EN varm backup er standardmåden at gøre de fleste databaser på sikkerhedskopier . Oracle er en hovedleverandør af processen, men virksomheden har ikke monopol på konceptet.

Udover ovenstående, hvad er RMAN kold backup? Ufuldstændig / Fuldstændig gendannelse ved hjælp af RMAN kold backup . Offline sikkerhedskopier (også kendt som Kold eller konsekvent sikkerhedskopier ) tages, når databasen er i en konsistent tilstand, dvs. databasen er blevet lukket ned med kommandoerne SHUTDOWN NORMAL, SHUTDOWN IMMEDIATE eller SHUTDOWN TRANSACTIONAL.

Også spurgt, hvad er kold backup og varm backup i SQL Server?

EN kold database backup er, når du laver en simpel kopi af data og logfiler. For at dette skal virke, skal databasen tages offline først. Dette er det modsatte af hed database backup det er det almindelige backup udføres mens databasen er i brug. I SQL Server det er normalt gjort med BACKUP DATABASE kommando.

Hvilken type backup-websted har den hurtigste gendannelsestid?

En varm backup site er en fuld duplikat af kildedatacentret, så har den hurtigste restitutionstid men også den højeste pris. Den varme websted er en nedskaleret hot websted , som omfatter grundlæggende funktioner som strøm, netværk og telekommunikation, der overhovedet er aktive gange.

Anbefalede: