Indholdsfortegnelse:

Hvordan laver du en app-serviceplan?
Hvordan laver du en app-serviceplan?

Video: Hvordan laver du en app-serviceplan?

Video: Hvordan laver du en app-serviceplan?
Video: Learn Live: Configurer les fonctionnalités de sécurité des applications | FRCLL02 2024, Kan
Anonim

Opret en App Service-plan

  1. I Azure-portalen skal du vælge skab en ressource.
  2. Vælg Ny > Web App eller en anden slags App service app .
  3. Konfigurer afsnittet Forekomstdetaljer, før du konfigurerer App Service plan .
  4. I den App Service Plan sektion, skal du vælge en eksisterende plan , eller skab -en plan ved at vælge skab ny.

På denne måde, hvad er en app-serviceplan?

An App Service plan definerer et sæt computerressourcer til et web app at løbe. Disse beregningsressourcer er analoge med serverfarmen i konventionel webhosting. En eller flere apps kan konfigureres til at køre på de samme computerressourcer (eller i de samme App Service plan ).

Ved siden af ovenstående, kan to webapps dele den samme webhostingplan? To webapps kan ikke deler den samme webhostingplan . To webapps er i stand til deler den samme hostingplan , så længe de er skabt inden for samme region, ressourcegruppe og abonnement.

Er Azure app-tjenesten desuden gratis?

Azure App Service samler alt, hvad du behøver for at oprette websteder, mobile backends og web-API'er til enhver platform eller enhed. Gratis og Delte (forhåndsvisning) planer giver forskellige muligheder for at teste din apps inden for dit budget. Hver instans kan understøtte flere Ansøgning og domæner.

Hvad er et servicestof?

Azure Service Fabric er en distribueret systemplatform, der gør det nemt at pakke, implementere og administrere skalerbare og pålidelige mikrotjenester og containere. Service stof repræsenterer næste generations platform til at bygge og administrere disse enterprise-klasse, tier-1, cloud-skala-applikationer, der kører i containere.

Anbefalede: