Hvad gør man i Python?
Hvad gør man i Python?

Video: Hvad gør man i Python?

Video: Hvad gør man i Python?
Video: Why Python is the Perfect First Language to Learn 2024, Kan
Anonim

I Python strenge, er omvendt skråstreg "" et specialtegn, også kaldet "escape"-tegnet. Det bruges til at repræsentere visse blanktegn: " " er en tabulator, " " er en ny linje, og " " er en vognretur. Omvendt, hvis et specialtegn foran "" forvandler det til et almindeligt tegn.

Desuden, hvad gør i Python?

I Python , bruges en omvendt skråstreg til at indikere et tegn-escape, f.eks. er et nylinjetegn. Du spørger om ' r ' - dette er en streng bestående af en bogstavelig skråstreg efterfulgt af en r . Hvis du dog mente r , dette er en vogn retur.

Derudover, hvordan bruger du %s i Python? % s angiver en konverteringstype for streng ved brug python's strengformateringsmuligheder. Mere specifikt, % s konverterer en specificeret værdi til en streng ved hjælp af str()-funktionen. Sammenlign dette med konverteringstypen %r, der bruger funktionen repr() til værdikonvertering. Tag et kig på dokumenterne for strengformatering.

Ved også, hvad betyder 't i Python?

t er det reserverede symbol i python er bruges til TAB-tegn. Midler hvor vi bruger det i vores program, skaber det et vandret faneblad mellem strenge/tegn. Eksempel: print(“ python t program ) det giver output: python program (et mellemrum mellem tabulatorerne python og programstreng)

Hvad er funktionen af SEP i Python?

Sep-parameter i Python Som navnet antyder, bruges sep til at tilføje separatorer i snor stillet til rådighed. Grundlæggende fungerer det som et simpelt værktøj til at ændre strengene ved at erstatte alle mellemrum inde i strenge med den angivne separator som en inputværdi til "sep"-parameteren.

Anbefalede: