Bruger twitter Java?
Bruger twitter Java?

Video: Bruger twitter Java?

Video: Bruger twitter Java?
Video: Is web scraping legal? 🫢😳 2024, Kan
Anonim

Førsteklasses sprog kl Twitter er JavaScript, Ruby, Scala og Java . Søgeholdet bruger Lucene og er erfaren i Java . Java er mere bekvemt for dem end Scala eller Ruby. Twitter bruger et bibliotek kaldet Finagle til at bygge asynkrone RPC-servere og klienter i Java , Scala eller et hvilket som helst JVM-sprog.

Bruger Twitter desuden stadig skinner?

Ja. Twitter flyttede fra Skinner ~7 år siden. Skinner i dag er anderledes end Rails Twitter flyttede fra. Yderligere, Twitter flyttede fra Skinner af meget gyldige grunde.

Man kan også spørge, hvilke sprog Twitter bruger? De førsteklasses sprog på Twitter er JavaScript, Rubin , Scala og Java . De understøtter også C, men skriver sjældent nye tjenester i den.

Ved du også, hvilken teknologi der bruges i twitter?

Twitter bruger for det meste Ruby on Rails til deres front-end og primært Scala og Java til back-end-tjenester. De brug Apache Thrift (oprindeligt udviklet af Facebook) til at kommunikere mellem forskellige interne tjenester. Til opbevaring de brug MySQL og Cassandra, der tilgås af forskellige tjenester gennem Thrift.

Hvad er twitter bygget med?

Twitter var bygge på MySQL og oprindeligt blev alle data gemt på den. Vi gik fra en lille databaseinstans til en stor, og til sidst mange store databaseklynger.

Anbefalede: