Hvad er primær nøgle i Teradata?
Hvad er primær nøgle i Teradata?

Video: Hvad er primær nøgle i Teradata?

Video: Hvad er primær nøgle i Teradata?
Video: SQL concept: What is a primary key? 2024, Kan
Anonim

EN PRIMÆRNØGLE constraint er et unikt sekundært indeks eller UPI for ikke-tidsbestemte tabeller og et enkelt-tabel join-indeks for de fleste tidsmæssige tabeller. For detaljer og eksempler på PRIMÆRNØGLE begrænsning på tidsmæssige tabeller, se Temporal Table Support, B035-1182. Du kan ikke inkludere en kolonne med JSON-datatypen i en PRIMÆRNØGLE.

Har Teradata så en primær nøgle?

Teradata Database bruger en unik primær eller sekundært indeks for at håndhæve en primærnøgle ; derfor primærnøgle kan påvirke hvordan Teradata Database distribuerer og henter rækker. Selvom primærnøgle bruges ofte som primær indeks for en tabel, kan det være eller ikke være det bedste kolonnesæt at vælge som en primær indeks.

Desuden, hvad er forskellen mellem primært indeks og primærnøgle? Primærnøgle : der bruges til entydigt identificeret en pertikulær række i en databasetabel. Primært INDEKS : Det bruges til at få en indeks fra en databasetabel og det indeksering er lavet på unikt grundlag.

Derfor, hvad er brugen af primært indeks i Teradata?

Primært indeks er Brugt for at angive, hvor dataene ligger Teradata . det er Brugt for at angive, hvilken AMP der får datarækken. Hvert bord i Teradata er påkrævet at have en primært indeks defineret. Hvis primært indeks er ikke defineret, Teradata tildeler automatisk primært indeks.

Hvad er PE i Teradata?

PE , akronym for "Parsing Engine," er typen vproc (Virtual Processor) til sessionskontrol, opgaveafsendelse og SQL-parsing i multitasking- og muligvis parallelbehandlingsmiljøet i Teradata Database. Vproc er en softwareproces, der kører i et SMP (Symmetric Multiprocessing) miljø eller en node.

Anbefalede: