Hvad er Elasticsearch-søgning?
Hvad er Elasticsearch-søgning?

Video: Hvad er Elasticsearch-søgning?

Video: Hvad er Elasticsearch-søgning?
Video: What is Elasticsearch? 2024, Kan
Anonim

Elasticsearch er en Søg motor baseret på Lucene-biblioteket. Det giver en distribueret, multitenant-kompatibel fuldtekst Søg motor med en HTTP-webgrænseflade og skemafrie JSON-dokumenter. Elasticsearch er udviklet i Java.

Desuden, hvad er brugen af elastisk søgning?

Elasticsearch er en meget skalerbar open source fuldtekst Søg og analysemotor. Det giver dig mulighed for at opbevare, Søg , og analyser store mængder data hurtigt og næsten i realtid. Det bruges generelt som den underliggende motor/teknologi, der driver applikationer, der har komplekse Søg funktioner og krav.

Derudover, hvad betyder elastisk søgning? ElasticSearch er en open source, RESTful Søg motor bygget oven på Apache Lucene og frigivet under en Apache-licens. Det er Java-baseret og kan Søg og indekser dokumentfiler i forskellige formater. Et indeks kan nemt gendannes i tilfælde af et servernedbrud.

Hvad er Elasticsearch-eksemplet så?

ElasticSearch Hello World Eksempel. ElasticSearch er en Open-source Enterprise REST-baseret real-time søge- og analysemaskine. Dets kerne Søgefunktionalitet er bygget vha Apache Lucene, men understøtter mange andre funktioner.

Hvordan søger jeg i Elasticsearch-data?

Start søger redigere. Når du har indtaget nogle data ind i en Elasticsearch indeks, kan du Søg det ved at sende anmodninger til _search-slutpunktet. For at få adgang til hele pakken af Søg kapaciteter, bruger du Elasticsearch-forespørgsel DSL for at angive Søg kriterier i anmodningsorganet.

Anbefalede: