Indholdsfortegnelse:

Hvad er cloud native database?
Hvad er cloud native database?

Video: Hvad er cloud native database?

Video: Hvad er cloud native database?
Video: Cloud Native Architecture Fundamentals - Introduction to Cloud Native Approaches 2024, Kan
Anonim

EN Sky - Native database er en slags database service som bruges til at bygge, implementere og levere igennem Sky platforme. Det er mest en Sky platform som en tjeneste, der leverer modeller, der tillader organisationen, slutbrugeren og deres respektive applikationer at gemme og administrere og hente data fra Sky.

På samme måde, hvad er en cloud-database egentlig?

EN cloud database er en database service bygget og tilgået via en Sky platform. Det tjener mange af de samme funktioner som en traditionel database med den ekstra fleksibilitet Sky edb. Gør det muligt for virksomhedsbrugere at være vært databaser uden at købe dedikeret hardware.

For det andet, er cloud storage en database? Sky eller Sky Computing er et generelt begreb, der betyder at give opbevaring , computere, netværk, applikationer, software såsom en fuld stack eller en eller flere af dem på internettet (som er hjertet af Sky ). Du kan nu få en cloud database , som er en database der kører normalt på en Sky computerplatform.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er forskellen mellem cloud og database?

Synes godt om databaser , Sky datavarehuse beskæftiger sig med data; det forskel er, at i stedet for transaktionsbehandling er slutmålet med ethvert datavarehus end-to-end-analyse. Sky datavarehuse konsoliderer data fra flere kilder, hvilket gør dem tilgængelige for analyse.

Hvordan får jeg adgang til min cloud-database?

Opret forbindelse til en Cloud Databases-instans

  1. Log ind på Cloud Control Panel.
  2. I den øverste navigationslinje skal du klikke på Vælg et produkt > Rackspace Cloud.
  3. Vælg Databaser > MySQL.
  4. Klik på navnet på den instans, du vil oprette forbindelse til.
  5. Kopier værtsnavnstrengen.

Anbefalede: