Indholdsfortegnelse:

Hvad er Djoin EXE?
Hvad er Djoin EXE?

Video: Hvad er Djoin EXE?

Video: Hvad er Djoin EXE?
Video: Repladmin.exe Troubleshooting Active Directory Replication Part 1 2024, Kan
Anonim

Djoin . exe er et kommandolinjeværktøj, der tillader sammenføjning af en Windows 7- eller Server 2008 R2-computer til Active Directory, mens den er offline. Djoin . exe indsætter oplysninger om domænemedlemskab i Windows-biblioteket på computeren uden krav om genstart.

Ydermere, hvad er offline-domæneforbindelsesfunktionen?

Offline domæne tilmelding er en ny proces, som computere, der kører Windows® 10 eller Windows Server® 2016, kan bruge til tilslutte -en domæne uden at kontakte a domæne controller. Dette gør det muligt at tilslutte computere til en domæne på steder, hvor der ikke er forbindelse til et virksomhedsnetværk.

På samme måde, hvordan fjernadganger jeg en pc til et domæne? Klik på Start, klik på Administrative værktøjer, og klik derefter på Group Policy Management. Dobbeltklik på navnet på skoven, dobbeltklik Domæner , dobbeltklik på navnet på domæne hvor du vil slutte sig til en computer , højreklik på Standard Domæne Politik, og klik derefter på Rediger.

Derfor, hvad er Ldifde EXE?

Ved brug af LDIFDE . exe Ligesom CSVDE. exe , dette værktøj er et kommandolinjeværktøj, der tillader eksport af stort set ethvert objekt eller attribut fra AD-databasen (eller snapshot i dette tilfælde). LDIFDE . exe eksporterer dataene til LDIF-baserede (LDAP Data Interchange Format) filer. LDIF-filer er en standard på tværs af platforme.

Hvordan tilmelder jeg mig et domæne i Windows 10?

På Windows 10-pc'en skal du gå til Indstillinger > System > Om, og klik derefter på Tilmeld dig et domæne

  1. Indtast domænenavnet, og klik på Næste.
  2. Indtast kontooplysninger, som bruges til at godkende domænet, og klik derefter på OK.
  3. Vent, mens din computer er godkendt på domænet.
  4. Klik på Næste, når du ser dette skærmbillede.

Anbefalede: