Kan du få Minecraft på Chromebook?
Kan du få Minecraft på Chromebook?

Video: Kan du få Minecraft på Chromebook?

Video: Kan du få Minecraft på Chromebook?
Video: How to play roblox on chromebook os (with or without google play store)(now.gg roblox) 2022 2024, Kan
Anonim

Ja, du kan Spil Minecraft på (de fleste) Chromebooks . Der er ikke rigtig nogen strenge hardwarekrav for at køre spillet. Mange mennesker køber en Chromebook kun med det formål at spille Minecraft , tro det eller ej.

Er Minecraft tilsvarende tilgængeligt på Chromebook?

Chromebooks download og gem ikke applikationer, så den kan ikke downloade og installere Minecraft . Når det kommer til magt, en Chromebook er bestemt kraftig nok (mobilversionen kan afspilles på en Kindle eller en mobil), det er ikke problemet. Minecraft understøttes på Windows, Mac OS, Linux og Android.

Ved også, hvordan åbner jeg terminalen på min Chromebook? Gem filen i din download-mappe og derefter åben det Chromebooks terminal ved at trykke på Ctrl-, ALT- og T-tasterne samtidigt. Skriv "shell" på kommandolinjen og tryk på Enter-tasten.

Hvorfor fungerer Minecraft så på en Chromebook?

Chromebooks kører Chrome OS , og der er ingen Chrome-version af Minecraft -det er understøttet på Windows, OS X, Linux, iOS og Android. Du kan installere en Linux-distro, såsom Ubuntu, på en Chromebook , og køre Minecraft med det. Men, som Mojang forklarer, den slags besejrer formålet med en Chromebook.

Kan du spille Minecraft på en bærbar?

Minecraft - Pocket Edition er en UniversalApp. Betal én gang, og brug alle Android-produkterne. Minecraft – Pocket Edition er et Android-spil, men det kan afspilles på en bærbar computer (Windows pc) eller i Windows-tablet.

Anbefalede: