Hvilket tegn bruger jQuery som genvej til jquery?
Hvilket tegn bruger jQuery som genvej til jquery?

Video: Hvilket tegn bruger jQuery som genvej til jquery?

Video: Hvilket tegn bruger jQuery som genvej til jquery?
Video: Section 9 2024, April
Anonim

Standarden genvej for jQuery funktion leveret af jQuery biblioteket er $ For eksempel: $('p'). css('farve', 'rød'); Det ville vælge hvert afsnit på siden og ændre dets skriftfarve til rød. Denne linje er nøjagtig den samme som: jQuery ('p').

Heraf, hvad er $() i jQuery?

Mærkeligt, men sandt, du kan bruge "$" som funktionsnavn i JavaScript. Det er stenografi for jQuery (). $ er ret almindeligt brugt som en vælgerfunktion i JS. I jQuery $-funktionen gør dog meget mere end at vælge ting. Du kan give den en vælger for at få en samling af matchende elementer fra DOM.

Ved også, hvilken jQuery-metode der bruges til at skifte mellem at tilføje og fjerne en eller flere klasser til CSS fra udvalgte elementer? ToggleClass() metode skifter mellem tilføjelse og fjernelse af en eller flere klasser navne fra udvalgte elementer . Det her metode tjekker hver element for det angivne klasse navne. Det klasse navne er tilføjet hvis mangler, og fjernet hvis allerede indstillet - Dette skaber et skifte effekt.

hvad betyder dollartegn ($) i jQuery?

At dollartegn bruges til at få adgang til/ definere jquery . Grundlæggende syntaks i jquery : $(vælger). handling() A dollartegn til definere jQuery . En (vælger) til at "forespørge (eller finde)" HTML-elementer.

Hvilken jQuery-metode bruges til at skjule udvalgte?

Det skjule () metode skjuler det udvalgte elementer . Tip: Dette svarer til CSS-egenskaben display:none. Bemærk: Skjulte elementer vil slet ikke blive vist (påvirker ikke længere sidens layout). Tip: For at vise skjulte elementer , se på showet() metode.

Anbefalede: