Hvad er forskellen mellem streng og streng i C#?
Hvad er forskellen mellem streng og streng i C#?

Video: Hvad er forskellen mellem streng og streng i C#?

Video: Hvad er forskellen mellem streng og streng i C#?
Video: Как стричь женскую стрижку! Стрижка волос! Пикси! 2024, Kan
Anonim

Forskellen mellem streng og streng i C#

I C#, snor er et alias for Snor klasse i. NET framework. Den eneste lille forskel er, at hvis du bruger Snor klasse, skal du importere systemnavnerummet oven på din fil, mens du ikke behøver at gøre dette, når du bruger snor søgeord.

Hvad er forskellen mellem streng og streng i C#?

Snor "a.k.a" Snor " (stort "S") er en. NET framework datatype, mens " snor " er en C# datatype. Kort sagt" Snor " er et alias (det samme kaldes med forskellige navne) på " snor ". Så teknisk set vil begge nedenstående kodesætninger give det samme output.

er streng en primitiv datatype i C#? I c# det typer er primært defineret som to typer : værdi typer og primitive typer . Se først definitionen af primitive typer i C# . På den anden side alle primitive datatyper i C# er objekter i systemnavneområdet. Snor kort til " snor ", som er en primitiv type i CLI.

Tilsvarende, hvad er streng og streng i C#?

1) Den snor type repræsenterer en sekvens på nul eller flere Unicode-tegn. snor er et alias for Snor i. NET Framework. 2) ' snor ' er det indre C# datatype, og er et alias for den systemleverede type System.

Hvad er forskellen mellem streng literal og strengobjekt?

Når du bruger en streng bogstavelig det snor kan interneres, men når du bruger nye Snor ("") får du en ny streng objekt . Generelt bør du bruge streng bogstavelig notation, når det er muligt. Det er lettere at læse, og det giver compileren en chance for at optimere din kode.

Anbefalede: