Hvordan ændrer du bogstaver i Java?
Hvordan ændrer du bogstaver i Java?

Video: Hvordan ændrer du bogstaver i Java?

Video: Hvordan ændrer du bogstaver i Java?
Video: Асинхронный двигатель 220 В для бесщеточного генератора переменного тока 12 В 2024, Kan
Anonim

String er uforanderlig i Java . Det kan du ikke lave om dem. Du skal oprette en ny streng med Karakter erstattet. Gør strengen til en char , udskift brev efter indeks, og konverter derefter arrayet tilbage til en streng.

Hvordan ændrer du indekset for en streng i Java, når du holder dette i øjesyn?

Brug af toCharArray() En anden plausibel måde at udskiftning tegn ved det angivne indeks i en Snor bruger et tegnarray, der nemt kan ændres. Tanken er at konvertere det givne snor til tegnarray ved hjælp af dens toCharArray()-metode og derefter erstatte karakteren ved givet indeks i karakterrækken.

Desuden, hvordan skifter du første og sidste tegn i en streng? Tag den først element og opbevar det i en char , bytte rundt det først element med sidst , og placer det element, du har gemt i en char ind i sidst element ind i arrayet, og sig derefter: Snor temp = ny Snor (charArray); og returnere det. Dette forudsætter, at charArray er din række af tegn.

I denne forbindelse, hvordan erstatter du det første tegn i en streng i Java?

12 svar. Brug substring()-funktionen med et argument på 1 for at få substringen fra position 1 (efter første tegn ) til slutningen af snor (hvis det andet argument udebliver, er det som standard den fulde længde af snor ). Brug substring() og angiv antallet af tegn som du vil trimme forfra.

Hvordan fjerner man et bogstav fra en streng i Java?

Du kan bruge substring() metoden til java . lang. Snor klasse til fjerne den første eller sidste Karakter af String i Java . Substring()-metoden er overbelastet og giver et par versioner, som tillader dig fjerne et tegn fra enhver position i Java.

Anbefalede: