Skal jeg have hvide eller sorte galakseknopper?
Skal jeg have hvide eller sorte galakseknopper?

Video: Skal jeg have hvide eller sorte galakseknopper?

Video: Skal jeg have hvide eller sorte galakseknopper?
Video: Lærke - Vi skal ikke være kærester 2024, Kan
Anonim

Sort er go-to for de fleste mennesker, og lader dig nyde dine hovedtelefoner uden at tænke på farven. hvid er klassisk og har en god balance mellem at se godt ud og samtidig ikke være for prangende. Gul er for folk, der gerne vil have deres ørepropper bemærket – både i ørerne og på bordet i etuiet.

På samme måde bliver de hvide Galaxy-knopper snavsede?

Det er både coveret og øretelefonerne hvid i farve, som dog ser godt ud, men er tilbøjelig til bliver beskidt og ridses let.

Udover ovenstående, skal du få Galaxy-knopper? Bedste svar: Ja. Det Galaxy Buds komplementerer perfekt Galaxy S10 oplevelse. De lyder godt, giver en behagelig pasform og kommer med en bæretaske, der er bærbar. Bedst af alt, du kan oplad nemt øretelefonerne ved at placere etuiet på bagsiden af S10.

Udover dette, hvilken farve er de gratis Galaxy-knopper?

Samsung har tre farver for Galaxy Buds . Hvid, sort og en unapologetisk lys gul.

Hvilken farve øretelefoner skal jeg få?

Til denne lejlighed vil det bedste valg være sort, mørkeblå eller hvid. Sport høretelefoner omvendt bør munter dig op, så opgiv den mørke konservative farver . Pink passer til brunt, grønt og hvidt sportstøj. Købe rød farvet enhed, hvis du foretrækker at bære gule, hvide, grønne, blå og sorte sneakers eller sportsdragt.

Anbefalede: