Har Linux Mint gnome?
Har Linux Mint gnome?

Video: Har Linux Mint gnome?

Video: Har Linux Mint gnome?
Video: Linux Mint 21.1: превращается в Windows? ЗЕЛЕНЕНЬКИЙ ОН БЫЛ 2024, Kan
Anonim

Vær opmærksom på, Linux Mint ikke bare notship GNOME som standard sender den ikke en GNOME version i alt. Dette fundament betyder det Linux Mint får disse sikkerheds- og vedligeholdelsesopdateringer Ubuntu LTS-brugere få , men Mintcan fortsætte med at forfine sine egne desktops, CinnamonandMATE.

Med hensyn til dette, er Linux Mint en gnome eller KDE?

Mens KDE er en af dem; GNOME er ikke. Men Linux Mint er tilgængelig i versioner, hvor standardskrivebordet er MATE (en gaffel af GNOME 2) eller kanel(agaffel af GNOME 3). Standarder til side, begge dele GNOME og KDE understøttes af populære GNU/ Linux og BSD-distributioner.

hvilken Shell bruger Linux Mint? Selvom bash, standard skal på mange Debianbaserede Linux distros som Ubuntu og Linux Mint , er yderst alsidig og kan bruges til næsten alt, hver skal har sine egne karakteristika, og der kan være situationer, hvor det er at foretrække brug nogle andre skal , såsom ash, csh, ksh, sh eller zsh.

Så har Linux Mint en firewall?

Opsætning af en firewall er en kompliceret forretning og dermed Linux Mint leveres forudinstalleret med Ufw (ukompliceret Firewall ). Bare søg efter Firewall i menuen og aktiver den i det mindste for offentlig tilstand.

Er Linux Mint baseret på Debian?

Linux Mint er et samfundsdrevet Linux fordeling baseret på Ubuntu, der stræber efter at være et "moderne, elegant og komfortabelt operativsystem, som er både kraftfuldt og nemt at bruge."

Anbefalede: