Hvad er en butiksfinder?
Hvad er en butiksfinder?

Video: Hvad er en butiksfinder?

Video: Hvad er en butiksfinder?
Video: Google Maps Store Locator by @CleverProgrammer | JavaScript Projects 2024, Kan
Anonim

En online locator tjeneste (også kendt som lokationsfinder, butik finder, eller butikslokalisering , eller lignende) er en funktion, der findes på websteder for virksomheder med flere placeringer, som gør det muligt for besøgende på webstedet at finde placeringer af virksomheden i nærheden af en adresse eller et postnummer eller inden for et udvalgt område.

Det er også at vide, hvordan opretter jeg en butiksfinder?

Vi skal til lave en grundlæggende butikslokalisering ved hjælp af Google Maps API. (Prøv at klikke på kortmarkørerne for at se butik info under kortet.)

Her er trinene:

  1. Forstå, hvad en API er.
  2. Få din API-nøgle.
  3. Vis et grundlæggende kort.
  4. Vis en kortmarkør.
  5. Reager på et klik på en kortmarkør.
  6. Vis butiksplaceringer.
  7. Beskyt din app.

Man kan også spørge, hvad er en locator på et kort? EN locator kort , nogle gange blot omtalt som en locator , er typisk en simpel kort brugt i kartografi for at vise Beliggenhed af et bestemt geografisk område inden for dets større og formentlig mere velkendte kontekst.

I forhold til dette, hvordan fungerer butikslokalisatorer?

Det er simpelt. Dine kunder besøger din " Butikssøger "-siden (kan kaldes hvad du vil) og indtaste deres postnummer, postnummer, by eller adresse, og alle dine virksomhedslokationer (opsætning af dig) vises på et interaktivt kort baseret på deres placering.

Hvordan viser jeg alle steder på Google Maps?

Find og tilføj Google kort menupunkt. Klik på Google kort menupunkt, og klik derefter på fanen Indstillinger. Du vil derefter se muligheden for at Vis alt placeringer. Klik for at aktivere denne mulighed og Gem.

Anbefalede: