Indholdsfortegnelse:

Hvad er en taktil switch?
Hvad er en taktil switch?

Video: Hvad er en taktil switch?

Video: Hvad er en taktil switch?
Video: Hub, Switch, & Router Explained - What's the difference? 2024, Kan
Anonim

Disse små størrelser skifter er placeret på PCB'er og bruges til at lukke et elektrisk kredsløb, når knap bliver presset af en person. Når knap er trykket, den skifter tændes, og når knap frigives, den skifter sluk. EN taktil kontakt er en kontakt hvis funktion kan mærkes ved berøring.

Desuden, hvordan fungerer en taktil kontakt?

EN taktil kontakt tillader elektricitet at flyde i et elektrisk kredsløb ved manuelt at trykke på betjeningssektionen. Det kontakt aktiveres, når der trykkes på og slukkes derefter, når den slippes. Denne handling kaldes 'momentær handling' og kan kun udføres ved lav spænding og lav strøm.

hvad er et taktilt tastatur? En nøgleafbryder er taktile hvis den har et bump i sin reaktion på fingertryk ved eller nær det indgrebspunkt, hvor tastetrykket registreres, og før tasten bunder ud ved slutningen af dens vandring. EN tastatur er taktile hvis den er lavet med taktile nøgleafbrydere.

Folk spørger også, hvad er trykknapafbryder?

EN skubbe - knap (også stavet trykknap ) eller simpelthen knap er en enkel kontakt mekanisme til at kontrollere et eller andet aspekt af en maskine eller en proces. Knapper er typisk lavet af hårdt materiale, normalt plastik eller metal.

Hvordan bruger du en trykkontakt?

Sådan bruger du en trykknapkontakt med Arduino

  1. Trin 1: Hvad du har brug for:
  2. Sæt kontakten i brødbrættet og sæt en LED med den længere ende ind i pin 13 og den korte ende til Gnd af Arduino.
  3. Sæt modstanden med den ene ende i +5 V og den anden ende forbundet med en af kontaktens terminaler.

Anbefalede: