Hvorfor bruge async await i JavaScript?
Hvorfor bruge async await i JavaScript?

Video: Hvorfor bruge async await i JavaScript?

Video: Hvorfor bruge async await i JavaScript?
Video: Async Await JavaScript ES7 2024, Kan
Anonim

asynkron funktioner brug et implicit løfte om at returnere sit resultat. Også selvom du ikke udtrykkeligt giver et løfte tilbage asynkron funktion sørger for, at din kode sendes igennem et løfte. vente blokerer kodeudførelsen i asynkron funktion, hvoraf det( vente statement) er en del. vente er altid for et enkelt løfte.

Derfor, hvorfor bruger vi async og venter i Javascript?

Asynkron / Vente blev skabt for at forenkle processen med at arbejde med og skrive lænkede løfter. Asynkron funktioner returnerer et løfte. Hvis funktionen giver en fejl, vil løftet blive afvist. Hvis funktionen returnerer en værdi, vil løftet blive løst.

På samme måde, hvad gør async i Javascript? Det asynkron funktionserklæring definerer en asynkron funktion - en funktion, der returnerer et AsyncFunction-objekt. Asynkron funktioner fungerer i en separat rækkefølge end resten af koden via hændelsesløkken, hvilket returnerer et implicit løfte som resultat.

Heri, hvorfor bruger vi async afventer?

vente er Brugt for at ringe til en asynkron funktion og vent på, at det løser eller afviser. En anden fordel ved ved brug af mindre asynkron funktioner er, at du tvinger dig selv til at tænke, hvad der er asynkron funktioner, der kan køres parallelt. Hvis din kode indeholder blokeringskode, er det bedre at gøre det til en asynkron fungere.

Hvordan bruger async afventer JS?

Det vente operatør bruges til at vente på et løfte. Den kan bruges inde i en Asynkron kun blokere. Nøgleordet Vente gør JavaScript vent, indtil løftet giver et resultat. Det skal bemærkes, at det kun gør asynkron funktionsblok vent og ikke hele programmets udførelse.

Anbefalede: