Hvad er inkjet transfer print?
Hvad er inkjet transfer print?

Video: Hvad er inkjet transfer print?

Video: Hvad er inkjet transfer print?
Video: How does a thermal transfer printer work? (EN) 2024, April
Anonim

Inkjet overførsel eller inkjet Foto overførsel er en teknik til overførsel et fotografi eller grafik, trykt med en inkjet printer på tekstiler, kopper, cd'er, glas og andre overflader. En speciel overførsel ark, normalt ISO A4-størrelse, er trykt på med en almindelig inkjet printer.

I betragtning af dette, hvad er inkjet-overførselspapir?

Overfør papir er navnet på et håndværk papir som er vant til overførsel billeder fra tryk til stof. Overfør papir kan bruges med de fleste inkjet printere og involverer brug af varme til overførsel billedet fra papir til dit valgte stofemne.

Ved du også, har du brug for en inkjetprinter til transferpapir? De fleste typer Inkjet printere og blæk ville arbejde med overførselspapir . Du gør ikke brug for at ændre noget eller ændre din printer på nogen måde. Nogen blæk og evt inkjet printer vil give lov til du til overførsel et personligt billede på en skjorte, derhjemme, ved hjælp af udstyr du har sandsynligvis allerede. Det er så simpelt som det!

Desuden, hvilken slags printer skal jeg bruge for at udskrive varmeoverførsler?

  • Epson Artisan 1430 Inkjet Printer.
  • Epson WorkForce WF-7110 inkjetprinter.
  • Epson Stylus C88+ farveinkjetprinter.
  • Silhouette Cameo Heat Transfer Starter Kit.
  • US Stock 3D Sublimation Vacuum Heat Press Machine.

Kan du bruge inkjet til fotooverførsel?

Processen er ret enkel: brug din inkjet printer til at udskrive billede på en ikke-porøs overflade, som den resterende blanke del af et brugt ark etiketter. Derfra, du kan overføre det billede til skoven. Efter det er tørret, du kan glans over det for at bevare billede og få farverne til at springe lidt mere ud.

Anbefalede: