Hvad er multipunktlåsesystem?
Hvad er multipunktlåsesystem?

Video: Hvad er multipunktlåsesystem?

Video: Hvad er multipunktlåsesystem?
Video: Udskiftning af stanglås til dør - sådan monteres en stanglås korrekt 2024, Kan
Anonim

EN multi - punktlåsesystem bolter døren i karmen og låse på flere punkter ved at dreje på en nøgle, hvilket giver et højt sikkerhedsniveau. Det er almindeligt i moderne huse, da du normalt vil finde denne type låse på UPVC- og kompositdøre.

Bare så, hvordan fungerer en flerpunktslås?

EN flerpunktslåsning Systemet bruges hovedsageligt på uPVC-døre og kompositdøre. Disse er ruller eller kroge i toppen og bunden af døren efterfulgt af en lås i midten af døren. Systemet sidder inde i døren og kan ses på kanten af døren ved en metalliste, der løber i hele længden.

Man kan også spørge, hvordan måles flerpunktslås? Backset er målt fra fronten af frontpladen til midten af eurohullet udskåret. Det måling for Centrene er afstanden fra midten af spindlen til midten af eurohullet udskåret.

Derudover, hvad er et 3-punkts multilåsesystem?

Tre - punktlåsning , eller en flerpunktslås , er en låsesystem installeret i skabs- eller skabsdøre for at gøre det mere sikkert låsning . En anden tre - punktlåsesystem er almindeligt anvendt i skabe. Det her system bruger en "Latch Channel" med 3 lodrette slidser, der fastgøres til 3 kroge på skabsrammen.

Hvordan fungerer en 3-punktslås?

Det 3 point hvor hver bolt kommer ud af døren er placeret på toppen, bunden og selvfølgelig bolten kommer ud af siden (ligesom enhver almindelig deadbolt). Til låse disse er alle på plads, du trækker blot håndtaget på døren op, og alle bolte går i indgreb, og døren er sikkert på plads.

Anbefalede: