Indholdsfortegnelse:

Hvem er alteryx-konkurrenter?
Hvem er alteryx-konkurrenter?

Video: Hvem er alteryx-konkurrenter?

Video: Hvem er alteryx-konkurrenter?
Video: Hvem Er Hun 2024, Kan
Anonim

Top 10 konkurrenter i Alteryx's konkurrerende sæt er Dataiku, MicroStrategy, Talend, Tableau, TIBCO, Trifacta, Domo, Sisense, Chartio og Datameer. Sammen har de rejst over 2,5 milliarder mellem deres anslåede 13,1K ansatte. Alteryx har 800 ansatte og er placeret på en 4. plads blandt sine top10 konkurrenter.

Her, hvem er Tableau-konkurrenter?

Mest spurgte om Tableau-konkurrenter

  • Qlik Sense.
  • Microsoft Power BI.
  • Tibco Spotfire.

er Tableau ejet af Microsoft? Microsoft ikke behøver at erhverve Tableau at blive den dominerende leder inden for BI-løsninger. En mere effektiv anvendelse af kapital ville være at investere i dens egen PowerBI platform. Som et alternativ, Microsoft kan også overveje at udkøbe mindre BI-virksomheder.

Desuden, hvad er brugen af alteryx?

Alteryx har specialiseret sig i selvbetjeningsanalyse med en intuitiv brugergrænseflade. Disse analyser kan være Brugt som Extract, Transform, Load (ETL) værktøjer inden for Alteryx rammer. Produkterne arbejder med flere datakilder og udfører komplekse analyser, herunder prædiktiv, rumlig og statistisk.

Hvad er bedre tableau eller QlikView?

Tableau er langsommere end QlikView når det kommer til in-memory-behandling. Det bruger cubing. Kuber kan give resultater hurtigt, de er hurtigere end RDBMS, og de kommer dog til kort, når det kommer til QlikView's patenteret analytisk motor. QlikView kommer med langt bedre ydeevne takket være dens associative model.

Anbefalede: