Hvad er ORM i Symfony?
Hvad er ORM i Symfony?

Video: Hvad er ORM i Symfony?

Video: Hvad er ORM i Symfony?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Softwaregenre: Objektrelationel kortlægning

Folk spørger også, hvad er Doktrin i Symfony?

Lære er totalt afkoblet fra Symfoni og det er valgfrit at bruge det. Dette kapitel handler om Lære ORM, som har til formål at lade dig kortlægge objekter til en relationel database (såsom MySQL, PostgreSQL eller Microsoft SQL). Du kan også fortsætte data til MongoDB ved hjælp af Lære ODM bibliotek.

Derudover, hvad er en doktrindatabase? Det Lære Projekt (eller Lære ) er et sæt PHP-biblioteker, der primært er fokuseret på at levere persistenstjenester og relateret funktionalitet. Dets prisprojekter er en objektrelationel kortlægger (ORM) og database abstraktionslag den er bygget ovenpå.

Ligeledes, hvad er ORM framework?

ORM er endnu et nørd-akronym, det er en forkortelse for Object Relational Mapping. I en nøddeskal, en ORM-ramme er skrevet i et objektorienteret sprog (som PHP, Java, C# osv…), og det er designet til praktisk talt at omslutte en relationel database.

Hvad er doktrin DBAL?

Det Lære Databaseabstraktionslag ( DBAL ) er et abstraktionslag, der sidder oven på PDO og tilbyder en intuitiv og fleksibel API til at kommunikere med de mest populære relationelle databaser.

Anbefalede: