Hvordan indstiller jeg min Kwikset SmartKey?
Hvordan indstiller jeg min Kwikset SmartKey?

Video: Hvordan indstiller jeg min Kwikset SmartKey?

Video: Hvordan indstiller jeg min Kwikset SmartKey?
Video: Programming the Kwikset Smartcode 955/917 2024, April
Anonim

Indsæt først det funktionsnøglen og drej den ¼ omgang med uret. Indsæt og fjern derefter smartnøglen lære værktøj. Følg ved at fjerne det funktionsnøgle, indsættelse af en ny nøgle og drejning af den ½ omgang mod uret. Din låsen er derefter genindtastet.

Spørgsmålet er også, hvordan ved jeg, om min Kwikset-lås er SmartKey?

Disse låse kan identificeres ved en lille lodret spalte på stikket, placeret til venstre for cylinderens kilegang**. Disse låse vil også blive markeret " Kwikset " eller "Weiser".

Ved også, hvordan Kwikset SmartKey virker? Når brugeren ønsker at genindtaste låsen, arbejder tasten bruges til at dreje stikket 90° med uret. Et særligt værktøj kendt som " Smart nøgle " bruges på det lille hul til venstre for kilesporet. Dette frigør fysisk sidestangen og waferne fra styrestifterne og tillader arbejder nøgle skal fjernes.

Også for at vide, fungerer Kwikset Smart Key med enhver nøgle?

EN Kwikset SmartKey værktøj (man skulle have fulgt med din lås, men hvis ikke, så du kan køb en på Amazon). Det nye (eller rettere, det gamle) nøgle som du vil bruge i stedet for. Dette skal være en Kwikset nøgle , som Kwikset og Schlage nøgler er totalt forskellige fra hinanden (og vil ikke arbejde i hinandens låse).

Kan du genindlæse en smartlås uden den originale nøgle?

hvis du har ingen nøgle til din låse men har brug for gentast – en låsesmed kan stadig gentast din låse . Imidlertid, hvis du gør ikke har en fungerende nøgle , i nogle tilfælde de samlede omkostninger for at vælge låse og gentastning det vilje ikke retfærdiggøre omkostningerne ved gentast og måske en ny lås vil være billigere.

Anbefalede: