Hvad er ranking i SQL Server?
Hvad er ranking i SQL Server?

Video: Hvad er ranking i SQL Server?

Video: Hvad er ranking i SQL Server?
Video: SQL Server Tutorial - One-to-many and many-to-many table relationships 2024, Kan
Anonim

Introduktion til SQL Server RANK () funktion

Det RANG () funktion er en vinduesfunktion, der tildeler en rang til hver række i en partition af et resultatsæt. Rækkerne i en partition, der har de samme værdier, vil modtage det samme rang . Det rang af den første række i en partition er én.

Også spurgt, hvad er brugen af rang i SQL?

Det RANG () funktion er en vinduesfunktion, der tildeler en rang til hver række i partitionen af et resultatsæt. Det rang af en række bestemmes af én plus antallet af rækker der kommer før det. I denne syntaks: For det første fordeler PARTITION BY-udtrykket rækkerne i resultatsættet i partitioner efter et eller flere kriterier.

For det andet, hvad er rang i SQL w3schools? MSSQL RANK funktion bruges til rang de gentagne værdier på en sådan måde, at lignende værdier er rangeret det samme. Med andre ord, rang funktion returnerer rang af hver række inden for partitionen af et resultatsæt.

Med hensyn til dette, hvad er forskellen mellem rang () Row_number () og Dense_rank () i SQL?

Den eneste forskel mellem RANK , DENSE_RANK og ROW_NUMBER funktion er, når der er duplikerede værdier i kolonne, der bruges i ORDER BY-klausulen. På den anden side DENSE_RANK funktion springer ikke over rækker hvis der er slips mellem rækkerne . Endelig ROW_NUMBER funktion har ingen bekymring med placering.

Hvad er Ntile?

NTILE er en analytisk funktion. Den opdeler et bestilt datasæt i et antal buckets angivet med expr og tildeler det passende bucket-nummer til hver række. Spandene er nummereret 1 til og med udtr. Du kan ikke bruge NTILE eller enhver anden analytisk funktion for udtr.

Anbefalede: