Hvad er Microsoft ESAE?
Hvad er Microsoft ESAE?

Video: Hvad er Microsoft ESAE?

Video: Hvad er Microsoft ESAE?
Video: Публичное собеседование: Junior Java Developer. Пример, как происходит защита проекта после курсов. 2024, Kan
Anonim

Det Microsoft Forbedret sikkerhed administrativt miljø ( ESAE ) er en sikret bastionskovreferencearkitektur designet til at administrere Active Directory (AD)-infrastrukturen.

Heraf, hvad er Microsoft forbedret sikkerhed?

Som standard, Internet Explorer Forbedret sikkerhed Konfiguration er aktiveret på Windows Server 2003. Dette forbedret niveau af sikkerhed reducerer risikoen for angreb fra webbaseret indhold, der ikke er det sikker , men det kan også forhindre websteder i at blive vist korrekt og begrænse adgangen til netværksressourcer.

På samme måde, hvad er Active Directory Administrative tier-modellen eller red forest-designet? ESAE er en speciel administrativ skov , også kendt som en Rød Skov , bruges til at administrere alle privilegerede identiteter i AD , hvilket gør det mere sikkert. Et nøgleprincip i Active Directory Red Forest model er det admin konti er opdelt i tre sikkerhedsniveauer: Tier 1 - Server, applikation og sky admin myndighed.

Hvad er Microsoft Red Forest i denne forbindelse?

Rød Skov er projektnavnet for Enhanced Security Administrative Environment eller ESAE. Alle relaterede computerobjekter, brugerkonti og sikkerhedsgrupper vil alle blive administreret i en dedikeret Tier One-organisationsenhed i produktionen Skov.

Hvad er en bastionskov?

Bastionsskove , som debuterede i Windows Server 2016, er en nøglekomponent i PAM-arkitekturen. EN bastionsskov er forskellig fra en betroet Skov der indeholder privilegerede konti, fordi en administrator ikke logger ind på en privilegeret konto for at administrere Active Directory-ressourcer på den sædvanlige måde.

Anbefalede: