Er klasser hejst i JavaScript?
Er klasser hejst i JavaScript?

Video: Er klasser hejst i JavaScript?

Video: Er klasser hejst i JavaScript?
Video: Автомобильный кемпинг на морозе с собакой - палатка на крыше 2024, Kan
Anonim

Meget ligesom deres funktion modstykker, JavaScript klasse erklæringer er hejst . De forbliver dog uinitialiseret indtil evaluering. Dette betyder reelt, at du skal erklære en klasse før du kan bruge det.

Desuden, hvad er en klasse JavaScript?

Klasser i JavaScript er en speciel syntaks for dens prototypiske arvemodel, der er en sammenlignelig arv i klasse -baserede objektorienterede sprog. Klasser er blot specielle funktioner tilføjet til ES6, der er beregnet til at efterligne klasse søgeord fra disse andre sprog.

På samme måde, hvad er hejsning i JavaScript med eksempel? Hejsning er JavaScript fortolkerens handling med at flytte alle variabel- og funktionsdeklarationer til toppen af det aktuelle omfang. (function() { var foo; var bar; var baz; foo = 1; alert(foo + " " + bar + " " + baz); bar = 2; baz = 3; })(); Nu giver det mening, hvorfor det andet eksempel genererede ikke en undtagelse.

Heraf, er klasseudtryk hejst?

Hejseklasseudtryk Ligesom funktion udtryk , klasses udtryk er heller ikke hejst.

Er let og Const hejst?

Så for at svare på dit spørgsmål, ja, lade og konstate hejse men du kan ikke få adgang til dem, før den faktiske erklæring er evalueret under kørsel. ES6 introducerer Lade variabler som kommer med blokniveau scoping. Når du definerer en variabel med var nøgleord, er den kendt for hele funktionen fra det øjeblik, den er defineret.

Anbefalede: