Indholdsfortegnelse:

Hvordan skriver man en Between-sætning i SQL?
Hvordan skriver man en Between-sætning i SQL?

Video: Hvordan skriver man en Between-sætning i SQL?

Video: Hvordan skriver man en Between-sætning i SQL?
Video: 11-летний марокканец, который говорит на английском, C ++, SQL, Python и теперь изучает немецкий 2024, Kan
Anonim

SQL mellem syntaks

VÆLG kolonne(r) FRA tabelnavn WHERE kolonne MELLEM værdi1 OG værdi2; Brug af ovennævnte syntaks , kan vi definere værdier som en del af MELLEM operatør . Også den syntaks nævnt ovenfor forbliver den samme for brug med en numerisk værdi, tekstværdi og datoværdi.

Også, hvordan laver du en mellem-sætning i SQL?

Værdierne kan være tekst, dato eller tal. Det kan bruges i en SELECT, INSERT, UPDATE eller DELETE udmelding . Det SQL MELLEM Betingelse returnerer de poster, hvor udtryk er inden for intervallet værdi1 og værdi2.

hvad er ligesom sætning i SQL? SQL - LIKE klausul . Annoncer. Det SQL LIKE-klausul bruges til at sammenligne en værdi med lignende værdier ved hjælp af jokertegn-operatorer. Der er to jokertegn brugt i forbindelse med SOM operatør.

Bare så, hvad er brugen af mellem kommando?

SQL'en MELLEM betingelse giver dig mulighed for nemt at teste, om et udtryk er inden for et område af værdier (inklusive). Det kan bruges i en SELECT-, INSERT-, UPDATE- eller DELETE-sætning.

Hvad gør man i SQL?

SQL IN-betingelsen (nogle gange kaldet IN-operatoren) giver dig mulighed for nemt at teste, om et udtryk matcher en værdi i en liste over værdier. Det bruges til at hjælpe med at reducere behovet for flere OR-betingelser i en SELECT, INDSÆT , UPDATE eller DELETE-sætning.

Anbefalede: