Hvordan kan du se, om et udtryk er et polynomium?
Hvordan kan du se, om et udtryk er et polynomium?

Video: Hvordan kan du se, om et udtryk er et polynomium?

Video: Hvordan kan du se, om et udtryk er et polynomium?
Video: Polynomial end behavior | Polynomial and rational functions | Algebra II | Khan Academy 2024, Kan
Anonim

Til en udtryk at være en polynomium sigt, eventuelle variabler i udtryk skal have hele talpotenser (eller også den "forståede" potens af 1, som i x1, som normalt skrives som x). Et almindeligt tal kan også være et polynomium semester.

Hvad gør på denne måde et udtryk til et polynomium?

I matematik, en polynomium er en udtryk bestående af variable (også kaldet indeterminates) og koefficienter, der kun involverer operationerne med addition, subtraktion, multiplikation og ikke-negative heltalseksponenter af variable. Et eksempel på en polynomium af en enkelt ubestemt, x, er x2 − 4x + 7.

Derudover, hvad er et nulpolynomium? Nul polynomium . Konstanten polynomium . hvis koefficienter alle er lig med 0. Den tilsvarende polynomium funktion er konstantfunktionen med værdien 0, også kaldet nul kort. Det nul polynomium er additividentiteten af additivgruppen af polynomier.

Og hvad kaldes et polynomium med 4 led?

EN polynomium af fire vilkår er nogle gange hedder et kvadrinomium, men der er virkelig ikke behov for sådanne ord. Det er fordi antallet af vilkår i en polynomium er ikke vigtigt.

Hvad kan ikke være et polynomium?

Regler: Hvad ER IKKE en Polynomier Polynomier kan ikke indeholde division med en variabel. For eksempel 2y2+7x/4 er en polynomium , fordi 4 ikke er en variabel. 2y2+7x/(1+x) er dog ikke en polynomium da den indeholder division med en variabel. Polynomier kan ikke indeholder negative eksponenter.

Anbefalede: