Hvad er SweetLabs-appen?
Hvad er SweetLabs-appen?

Video: Hvad er SweetLabs-appen?

Video: Hvad er SweetLabs-appen?
Video: Hvad er The Backrooms? 2024, Kan
Anonim

SweetLabs , Inc. Game Arcade er en app til Pokki desktop-platformen. Det app selv kører som indlejret HTML5-program i Pokki-softwaren uden for webbrowseren.

På samme måde kan man spørge, er pokki en virus?

Det Pokki Startmenu Virus har eksisteret i et stykke tid, men det er første gang en universelt accepteret anti- virus programmet har taget skridtet til at kalde det "malware". Det er faktisk klassificeret som et Potentially Unwanted Program (PUP), eller i det mindste indtil nu.

Udover ovenstående, hvad er pokki-applikation? Pokki Startmenu - en potentielt uønsket Ansøgning der kommer ind i Windows-maskiner via softwarebundling. Pokki Startmenuen er en legitim Ansøgning der blev skabt af Sweet Labs Inc. til Windows8 og 10 operativsystemer.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er App Explorer SweetLabs?

App Explorer er en applikation udviklet af SweetLabs - et firma kendt for sådanne trusler som Pokki og OpenCandy. Brugere rådes til at fjerne bloatware og kontrollere deres enheder for andre computerinfektioner. Flere oplysninger om Reimage og afinstallationsinstruktioner.

Er pokki sikkert?

Pokki er et program, der ikke er generelt skadeligt, men det er også et af dem, der bør holde sig væk fra din computer, da det effektivt kan føre til en malwareinfektion.

Anbefalede: