Er Garmin Vivosmart HR+ vandtæt?
Er Garmin Vivosmart HR+ vandtæt?

Video: Er Garmin Vivosmart HR+ vandtæt?

Video: Er Garmin Vivosmart HR+ vandtæt?
Video: Обзор и тест фитнес-трекеров серии Garmin Vivo (Vivosport, Vivosmart 3, Vivosmart HR+) 2024, Kan
Anonim

Garmin Vivosmart HR+ specifikationer

I stedet er det en enhed bygget til fitness til og med. Ligesom Garmins andre wearables, den Vivosmart HR+ er vandtæt til 5ATM, hvilket er omkring 50 meter.

Hvis jeg tager dette i betragtning, kan jeg svømme med min Garmin Vivoactive HR?

Garmin Vivosmart 4 gør spore svømning Synes godt om Vivosmart HR , den er vandafvisende nok til at tage med dig på en svømme . I modsætning til HR , Vivosmart 4 kan faktisk spore din svømning aktivitet og logge ind Garmins fitness app på din telefon.

Ligeledes er Garmin Vivoactive 4 vandtæt? Jep, du vil være i stand til at tage den i brusebadet eller poolen uden at den tager skade. Men vi ville undgå at tage det i åbent vand som disse, til eksempel.

For det andet, er Garmin Fitbits vandtætte?

Det er vandtæt op til 50 meter - den kan bæres i bruseren eller poolen, selvom den ikke kan spore svømning - og Garmin hævder, at batteriet holder fem dage ved opladning. Ligesom sidste års Vivosmart HR har den optiske pulssensorer indbygget.

Er Garmin Vivosport vandtæt?

Det Vivosport har et robust feature sæt til afitness band, og iflg Garmin den får op til 7 dages batterilevetid. Synes godt om Garmins andre smartwatches og aktivitetsmålere, denne model er fuldt ud vandtæt og kan bruges under svømning.

Anbefalede: