Hvad er strukturen af en substantivfrase?
Hvad er strukturen af en substantivfrase?

Video: Hvad er strukturen af en substantivfrase?

Video: Hvad er strukturen af en substantivfrase?
Video: The structure of noun phrases - Week 5, Semester 2, 2014 2024, Kan
Anonim

1 Rækkefølgen af bestanddele i (maksimal) struktur for navneord er som følger: besidder + nominelle modifikatorer + hoved navneord og appositive modifikatorer + adjektiver + determinanter + relativ klausul.

Desuden, hvad er en navneord og eksempler?

Min definition er: A navneord er enten et pronomen eller en gruppe af ord, der kan erstattes af et pronomen. Til eksempel , 'de', 'biler' og 'bilerne' er navneord , men 'bil' er bare en navneord , som du kan se i disse sætninger (hvori navneord er alle med fed skrift)

Ligeledes, hvad er navneord i engelsk grammatik? EN navneord , eller nominel ( udtryk ), er en udtryk der har en navneord (eller ubestemt pronomen) som hoved eller udfører det samme grammatisk fungere som en navneord . Navneord fungerer ofte som verbumssubjekter og -objekter, som prædikativ udtryk og som komplementer til præpositioner.

Også spurgt, hvad består en navneord af?

EN navneord er en udtryk der spiller rollen som en navneord . EN navneord består af -en navneord (en person, et sted eller en ting) og eventuelle modifikatorer. (NB: Modifikatorerne kan komme før eller efter navneord .) I normal skrift, navneord næsten altid med navneord.

Hvordan identificerer man et navneord i en sætning?

En grundlæggende metode til identificere et substantiv er med spørgsmålene 'hvad' og 'hvem/hvem' sætter til verbet. Hvis et eller flere ord i en dømme besvarer et af disse spørgsmål, er det en navneord : Hunden/hanen løber (HVAD løber?) Yogesh læser avisen.

Anbefalede: