Kan jokertegnargumentet afgrænses?
Kan jokertegnargumentet afgrænses?

Video: Kan jokertegnargumentet afgrænses?

Video: Kan jokertegnargumentet afgrænses?
Video: WIldcards | SQL | Tutorial 15 2024, Kan
Anonim

EN wildcard kan har kun én bundet , mens en type parameter kan har flere grænser. EN wildcard kan har en nedre eller en øvre bundet , mens der ikke er noget, der hedder en lavere bundet for en type parameter.

På samme måde kan man spørge, hvad er bundne og ubundne jokertegn i generiske lægemidler?

afgrænsede og ubegrænsede jokertegn i generiske bruges til at binde enhver type. På den anden side, afgrænsede jokertegn give begrænset fleksibilitet inden for rammerne. Enhver type med afgrænsede jokertegn kan kun instansieres inden for bundet, og enhver instansiering uden for bundet vil resultere i compilerfejl.

For det andet, hvilket jokertegn bruges til generisk typespecifikation?) er kendt som jokertegn i generisk programmering. Det repræsenterer en ukendt type . Det jokertegn måske Brugt i en række forskellige situationer som f.eks type af en parameter, et felt eller en lokal variabel; nogle gange som afkast type.

På samme måde spørger folk, hvad er syntaksen for afgrænsede typeparametre?

At erklære en afgrænset type parameter , liste over type parameter navn, efterfulgt af udvides nøgleordet, efterfulgt af dets øverste bundet , som i dette eksempel er Number. Bemærk, at i denne sammenhæng bruges extends i generel betydning til at betyde enten "udvider" (som i klasser) eller "implementerer" (som i grænseflader).

Hvad er jokertegn i generika i Java?

Java Generics jokertegn er en mekanisme i Java Generics rettet mod at gøre det muligt at støbe en samling af en bestemt klasse, fx A, til en samling af en underklasse eller superklasse af A.

Anbefalede: