Hvad er Webkit sticky?
Hvad er Webkit sticky?

Video: Hvad er Webkit sticky?

Video: Hvad er Webkit sticky?
Video: Why is sourdough dough sticky? We analyze the reasons of stickiness and make the dough elastic! 2024, April
Anonim

position : klæbrig er en ny måde at position elementer og ligner konceptuelt position : fast. Forskellen er, at et element med position : klæbrig opfører sig som position : relativ inden for dets overordnede, indtil en given offset-tærskel er nået i viewporten.

Desuden, hvad gør position sticky?

Et element med position : klæbrig ; er placeret baseret på brugerens rulle position . EN klæbrig element skifter mellem relativ og fast, afhængigt af rullen position . Den er placeret relativt indtil en given offset position mødes i viewporten - så "klæber" den på plads (som position :fast).

Man kan også spørge, hvordan gør jeg min position klistret? At se effekten af klæbrig positionering , vælg position : klæbrig mulighed og rul denne beholder. Elementet vil rulle sammen med sin beholder, indtil det er i toppen af beholderen (eller når den offset, der er angivet i toppen), og vil derefter stoppe med at rulle, så det forbliver synligt.

kan jeg bruge position sticky?

Understøttelse af browsere Placer Sticky understøttes af alle større moderne browsere, undtagen gamle IE. For Safari-browsere du vilje skal tilføje -webkit-præfikset.

Hvad er forskellen mellem position sticky og fixed?

Uden at gå i detaljer, position : klæbrig grundlæggende fungerer som position : relativ indtil et element rulles ud over en specifik offset, i hvilket tilfælde det bliver til position : fast , hvilket får elementet til at "klæbe" til sin position i stedet for at blive rullet ud af syne.

Anbefalede: