Hvorfor virker Fn-knappen ikke?
Hvorfor virker Fn-knappen ikke?

Video: Hvorfor virker Fn-knappen ikke?

Video: Hvorfor virker Fn-knappen ikke?
Video: Hjælp! Min elcykel virker ikke! - gode råd 2024, Kan
Anonim

Nogle gange funktionstaster på dit tastatur kunne låses af F-lås-tasten. Som et resultat kan du ikke bruge funktionstaster . Tjek, om der var en tast som F Lock eller FMode-tast på dit tastatur. Hvis der er en sådan tast, skal du trykke på den tast og derefter kontrollere, om Fn-taster kunne arbejde.

Heraf, hvordan låser og låser jeg Fn-nøglen op?

Hvis du rammer bogstavet nøgle på tastaturet, men systemet viser nummer, det er fordi fn-tasten er låst , prøv løsningerne nedenfor oplås funktionstast . Løsninger: Hit FN , F12 og nummer Lås nøgle på samme tid. Holde nede Fn-tasten og tryk på F11.

hvordan aktiverer jeg Fn-tasten på min Dell bærbare computer? Genstart din Windows-computer, og når den starter op, skal du trykke på F2 nøgle for at komme ind i BIOS indstillinger . Tryk på fanen Avanceret, og dobbeltklik på Funktionstast opførsel. Skift indstillingen fra Multimedia nøgle til Funktionstast.

Hvordan fungerer Fn-tasten tilsvarende?

( FUNKTION tast ) En tastaturmodifikator nøgle at arbejder som et Skift nøgle for at aktivere et sekund fungere på et dobbelt formål nøgle . Almindeligvis findes tastaturer til bærbare computere Fn-tasten bruges til at styre hardwarefunktioner såsom skærmens lysstyrke og højttalervolumen.

Hvor er Fn-tasten?

Det " Fn "(eller" FN " eller "Funktion") nøgle på bærbare pc'er findes normalt i nederste venstre hjørne af tastaturet, nær "Shift" og "Ctrl" (Control) nøgler.

Anbefalede: