Indholdsfortegnelse:

Hvordan afinstallerer jeg Systemcare?
Hvordan afinstallerer jeg Systemcare?

Video: Hvordan afinstallerer jeg Systemcare?

Video: Hvordan afinstallerer jeg Systemcare?
Video: Задачи обслуживания Windows 10 2024, September
Anonim

Tryk på Win + X for at åbne Power User-menuen og vælg derefter Programmer og funktioner. En liste over alle installerede programmer vises på skærmen. Find Avanceret Systempleje 9 og klik på Afinstaller knap. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre afinstallere behandle.

Derfor, hvordan fjerner jeg fuldstændigt IObit?

Klik på Start > Kontrolpanel > Programmer og funktioner Vælg IObit Afinstallationsprogram fra listen, og vælg derefter " Afinstaller ”, og følg så bare afinstallere guider til fjern IObit Afinstallationsprogram. Genstart din computer.

For det andet, er chrom en virus? Chrom er ikke en virus . Chrom er et open source webbrowserprojekt. Chrom i sig selv er det fuldstændig legitimt, men det bruges ofte til ondsindede formål - oftest adware og potentielt uønskede programmer.

Hvordan afinstallerer jeg avanceret SystemCare derfor?

Sådan afinstalleres Advanced SystemCare – Den detaljerede vejledning

  1. Klik på knappen Start til venstre på skærmen.
  2. Klik på Kontrolpanel i menuen Start, og vælg derefter Tilføj/fjern program.
  3. Hvis Advanced SystemCare blev installeret korrekt, skulle det være på listen Tilføj/fjern program, vælg det på listen.
  4. Klik på knappen Fjern i højre side.

Er IObit en malware?

IObit Malware Fighter 6 er et gratis antivirus, der giver minimal beskyttelse, og som det ser ud, vil det aldrig være en del af vores bedste antivirussoftware. Vi har problemer med softwaren og virksomheden.

Anbefalede: