Hvad bruges FreeTone-kreditter til?
Hvad bruges FreeTone-kreditter til?

Video: Hvad bruges FreeTone-kreditter til?

Video: Hvad bruges FreeTone-kreditter til?
Video: How to use FREETONE 2024, April
Anonim

Credits kan også indløses til klistermærkepakker, lydpakker til advarsler og farvetemaer gennem FreeTone Butik. Så dybest set, bortset fra langdistance, den kreditter valuta er anvendes til kosmetiske ændringer.

På denne måde, hvad bruges TextMe-kreditter til?

Skriv til mig lader dig ikke kun foretage stemme- og videoopkald til dine venner, Skriv til mig lader dig foretage højopløsnings- og videoopkald. Du kan få din egen Skriv til mig nummer, hvis du er i USA, Canada, Frankrig eller Israel og bruger det til at sende og modtage opkald, SMS-beskeder og meget mere.

Er FreeTone også virkelig gratis? Ja det er gratis ! FreeTone er den eneste gratis opkaldsapp for UBEGRÆNSET opkald og sms'er til ALLE rigtige telefonnumre i USA og Canada. Ingen forsøg, ingen skjulte omkostninger, absolut GRATIS ! Pas på deres småt; FreeTone debiterer dig intet for at foretage telefonopkald til amerikanske eller canadiske telefoner, fastnet og mobil.

På samme måde kan du spørge, kan FreeTone-appen spores?

Nej, engangstelefonnumre går ikke hånd i hånd med kriminalitet, forklarede Carter. For en ting, de kan være spores . Opkald går stadig gennem dit mobilselskab og Twilio, tredjepartsfirmaet, der distribuerer numre til brænderen App.

Hvordan bruger jeg gratis ringetoner?

I modsætning til andre gratis telefonapps, behøver du ikke at tjene eller betale for opkaldskreditter. FreeTone bruger VoIP-teknologi til at forbinde dig med rigtige telefoner. Du skal blot ringe til ethvert nummer i USA eller Canada og tale for gratis , fastnet og mobil.

Anbefalede: