Hvad er en softwareserver?
Hvad er en softwareserver?

Video: Hvad er en softwareserver?

Video: Hvad er en softwareserver?
Video: Hvad er en folkehøjskole? 2024, April
Anonim

Server software er en type software der er designet til at blive brugt, betjent og administreret på en computer server . Det giver og letter udnyttelsen af det underliggende server computerkraft til brug med en række avancerede computertjenester og -funktioner.

Med dette i øjesyn, hvad er et eksempel på en server?

Der findes mange forskellige typer servere , til eksempel : Fil server : en computer og lagerenhed dedikeret til lagring af filer. Print server : en computer, der administrerer en eller flere printere, og et netværk server er en computer, der styrer netværkstrafik. Database server : et computersystem, der behandler databaseforespørgsler.

Man kan også spørge, hvad er server og type server? EN server er en computer eller et system, der leverer ressourcer, data, tjenester eller programmer til andre computere, kendt som klienter, over et netværk. Der er mange typer af servere , herunder web servere , mail servere , og virtuelle servere.

Folk spørger også, hvad er en server, og hvordan fungerer den?

EN server er en computer designet til at behandle forespørgsler og levere data til en anden computer over internettet eller et lokalt netværk. Ordet server forstås af de fleste som et web server hvor websider kan tilgås via internettet gennem en klient som en webbrowser.

Er Google en server?

Det meste af softwaren stabler det Google bruger på deres servere er udviklet internt. Softwaren, der kører Google infrastruktur omfatter: Google Web Server (GWS) – tilpasset Linux-baseret web server at Google bruger til sine onlinetjenester.

Anbefalede: