Hvad er null og ikke null i SQL?
Hvad er null og ikke null i SQL?

Video: Hvad er null og ikke null i SQL?

Video: Hvad er null og ikke null i SQL?
Video: Marcus & Martinus - Elektrisk (Official Music Video) ft. Katastrofe 2024, April
Anonim

SQL IKKE NULL Begrænsning. Det IKKE NULL begrænsning gennemtvinger en kolonne til IKKE acceptere NUL værdier. Dette tvinger et felt til altid at indeholde en værdi, hvilket betyder, at du ikke kan indsætte en ny post eller opdatere en post uden at tilføje en værdi til dette felt.

Derfor, hvad er forskellen mellem null og ikke null i SQL?

IKKE NULL betyder, at søjlen kan ikke have en NUL værdi for enhver post; NUL midler NUL er en tilladt værdi (selv når kolonnen har en fremmednøglebegrænsning).

Udover ovenstående, hvad er null og ikke null? NULL og IKKE NULL er kontrolbegrænsningerne, der bruges til at angive, om kolonnen skal tillade nuller eller ikke . Dette kan gives under oprettelse af databaseobjekter. NUL bruges til at kontrollere tilstanden med lige operator (=). Ikke Nul bruges til at kontrollere værdien, dvs nul eller ikke.

Heri, er NULL i SQL?

Det SQL NULL er det udtryk, der bruges til at repræsentere en manglende værdi. EN NUL værdi i en tabel er en værdi i et felt, der ser ud til at være tomt. Et felt med en NUL værdi er et felt uden værdi. Det er meget vigtigt at forstå, at en NUL værdi er forskellig fra en nulværdi eller et felt, der indeholder mellemrum.

Er null i hvor-klausulen?

ER NULL & IS IKKE NULL i SQL bruges med en WHERE klausul i SELECT, UPDATE og DELETE sætninger/forespørgsler for at validere, om kolonnen har en værdi, eller om der ikke findes data for den kolonne. En kolonne med NUL værdi har ingen værdi, den er tom. Syntaks for SQL ER NULL & IS IKKE NULL er angivet nedenfor.

Anbefalede: