Hvad betyder scannerinput nyt scannersystem?
Hvad betyder scannerinput nyt scannersystem?

Video: Hvad betyder scannerinput nyt scannersystem?

Video: Hvad betyder scannerinput nyt scannersystem?
Video: Java Scanner Tutorial 2024, Kan
Anonim

Scanner input = ny scanner ( System .i); Skaber en ny genstand af typen Scanner fra standarden input af programmet (i dette tilfælde sandsynligvis konsollen) og int i = input . nextInt() bruger det objekts nextIntMethod, som giver dig mulighed for at indtaste noget tekst og den vilje parses til et heltal.

På denne måde, hvad er scanneren i det nye scannersystem i?

Besvaret 15. april 2015. Lad os bryde det ned. Scanner : Det Scanner class er en klasse i java.util, som giver brugeren mulighed for at læse værdier af forskellige typer. System .in: En InputStream, som typisk er forbundet til tastaturindgangen på konsolprogrammer. Scanner S= newScanner ( System .i)

Derudover, hvordan læser jeg en tegnscanner? Der er ingen API-metode til at få en Karakter fra Scanner . Du bør få strengen ved hjælp af scanner .next() og påkald String.charAt(0)-metoden på den returnerede streng. Scanner læser = ny Scanner (System.in); char c =læser.næste().charAt(0);

Bare så, hvorfor system i bruges i scannerklassen?

Scanner er en klasse i java.util-pakken Brugt for at opnå input af de primitive typer somint, double osv. og strenge. Det er den nemmeste måde at læse input i et Java-program, men ikke særlig effektiv, hvis du ønsker en inputmetode til scenarier, hvor tid er en begrænsning som i konkurrenceprogrammering.

Hvad betyder import af Java Util-scanner?

I java , til importere en klasse eller en metode eller enhver data fra en anden pakke, hvor den er foruddefineret, bruger vi IMPORTERE søgeord. så JAVA . UTIL . SCANNER betyder du har brug for scanner metode fra utility, som indeholder et sæt foruddefinerede hjælpeklasser. Det SCANNER bruges til at tage input fra brugeren.

Anbefalede: